VERZENDINFORMATIE

_____________________________________________________________________________________________

Status van je bestelling

We houden je graag op de hoogte over jouw bestelling en wel op de volgende manier: 

  1. Bevestigingsmail van je bestelling
  2. Mail dat je bestelling is verzonden
  3. Mail met Track & Trace code van je bestelling (alleen bij pakketpost) 

Track & Trace
Door middel van de Track & Trace code kun je jouw pakketje volgen nadat deze is verzonden. In de Track & Trace code kun je zien waar je pakketje op dat moment is en hoelaat de bezorger deze (ongeveer) komt afleveren. Je ontvangt de Track & Trace code via de mail, zodra je bestelling is ingepakt en verzonden. Bij kleinere producten wordt de bestelling per briefpost verstuurd, hiervan is standaard geen Track & Trace aanwezig.

 

Bezorgopties

Niet thuis 
Als je niet thuis bent op het moment van bezorging zal de bezorger een briefje achterlaten in de brievenbus. Hiermee kun je een nieuw bezorgmoment inplannen of je pakketje laten bezorgen op een PostNL locatie.  Als je geen nieuw bezorgmoment kiest komt de bezorger automatisch de volgende dag (m.u.v. zondag) nog een keer bij je langs. 

Vertraagde levering
Ondanks dat we er bij Beauty Storage alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk bij jou af te laten leveren, kan het gebeuren dat deze om wat voor reden dan ook wat vertraging oploopt. Wanneer dit het geval is zullen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en je bestelling alsnog zo spoedig mogelijk verzenden. 

 

Pakketje niet ontvangen

Je hebt op je pakketje gewacht, maar niet ontvangen. Wat nu?

1. Check de Track & Trace code die je per email hebt ontvangen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het tijdsvak of de datum waarop de bestelling zou worden geleverd is veranderd. 

2. Check even of de adresgegevens die je hebt ingevuld kloppen. Is er toch een foutje ingeslopen, neem dan meteen even contact op met de klantenservice 

3. Check even of er misschien een niet-thuis bericht in de brievenbus ligt omdat de bezorger je gemist heeft. Misschien heb je de bel niet gehoord of was je nét even de deur uit. Via het niet-thuis bericht kun je een nieuw bezorgmoment inplannen of het pakket ophalen bij een PostNL afhaalpint. 

Mocht het pakketje hierna nog niet door jou ontvangen zijn, neem dan even contact op met de klantenservice
 

© 2018 - 2019 BEAUTYSTORAGE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel